PRIVĀTUMA POLITIKA

I – INFORMĀCIJA PAR SAITES PRIVĀTUMA POLITIKU

Šajā sadaļā ir informācija par to, kā pārvaldīt swedaproject.eu lietotāja datu apstrādi swedaproject.eu.
Šī politika ir derīga arī mākslas mērķiem. Likumdošanas dekrēta Nr. 196/2003, Personas datu aizsardzības kodekss, kā arī ES Regulas Nr. 2016/679, kas attiecas uz personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti, personām, kuras mijiedarbojas ar swedaproject.eu un kuras var sasniegt mājaslapai atbilstošajā adresē: https: // swedaproject.eu
Informācija tiek sniegta tikai vietnei swedaproject.eu, nevis citām vietnēm, ar kurām lietotājs var iepazīties, izmantojot tajā esošās saites.
Šī dokumenta mērķis ir sniegt norādījumus par metodēm, laiku un informācijas veidu, kas datu pārziņiem jāsniedz lietotājiem, pieslēdzoties swedaproject.eu tīmekļa vietnēm, neatkarīgi no paša savienojuma mērķiem. Itālijas un Eiropas likumdošana.
Politiku var mainīt, jo šajā sakarā ir ieviesti jauni noteikumi, tāpēc aicinām jūs periodiski pārbaudīt šo lapu.
Ja lietotājs ir jaunāks par 16 gadiem, saskaņā ar ES regulas 2016/679 8. panta c.1. Punktu, viņam / viņai ir jāleģitimē sava piekrišana ar vecāku vai aizbildņu atļauju.

II – DATU APSTRĀDE

1 – Datu pārzinis

Datu pārzinis ir fiziska vai juridiska persona, valsts iestāde, dienests vai citas struktūras, kas individuāli vai kopā ar citiem nosaka personas datu apstrādes mērķus un līdzekļus. Viņš nodarbojas arī ar drošības profiliem.
Attiecībā uz šo vietni datu pārzinis ir: Altheo Valentini. Ar viņu var sazināties, lai noskaidrotu vai izmantotu lietotāja tiesības, izmantojot šo e -pasta adresi: swedaproject@gmail.com.

2 – atbild par datu apstrādi

Datu apstrādātājs ir fiziska vai juridiska persona, valsts iestāde, dienests vai citas struktūras, kas apstrādā personas datus datu pārziņa vārdā.
Saskaņā ar 28. pantu ES Regulā Nr. 2016/679, par datu īpašnieka iecelšanu atbildīgā persona par vietnes swedaproject.eu apstrādi ir: Altheo Valentini.

3 – Datu apstrādes vieta

Datu apstrāde, kas iegūta, izmantojot swedaproject.eu, notiek vietnē Via delle Industrie, 9 – 06034 Foligno (PG) – Itālija.
Vajadzības gadījumā ar biļetenu pakalpojumu saistītos datus var apstrādāt atbildīgais par datu apstrādi vai subjekti, kurus šim nolūkam ir iecēlis savā birojā.

III – SĪKDATNES

1 – Sīkdatņu veids

swedaproject.eu izmanto sīkfailus, lai atvieglotu un padarītu intuitīvāku lietotāja pārlūkošanas pieredzi: sīkfaili ir nelielas teksta virknes, ko izmanto, lai saglabātu informāciju, kas var attiekties uz lietotāju, viņa vēlmēm vai ierīci, lai piekļūtu internetam (dators, planšetdators vai mobilais tālrunis) un galvenokārt tiek izmantoti, lai pielāgotu vietnes darbību lietotāja vēlmēm, piedāvājot personalizētāku pārlūkošanas pieredzi un iegaumējot iepriekš veiktās izvēles.
Sīkfailu veido neliels datu apjoms, kas no tīmekļa servera tiek pārsūtīts uz lietotāja pārlūkprogrammu, un to var nolasīt tikai tas serveris, kurš pārsūtīja datus. Šis nav izpildāms kods un nepārraida vīrusus.
Sīkdatnes neieraksta nekādu personisku informāciju, un jebkura identificējama informācija netiks saglabāta. Ja vēlaties, varat novērst dažu vai visu sīkfailu saglabāšanu. Tomēr šajā gadījumā vietnes un sniegto pakalpojumu izmantošana var tikt apdraudēta. Lai turpinātu, nemainot ar sīkdatnēm saistītās iespējas, vienkārši turpiniet pārlūkošanu.
Vietnē izmantotie sīkfailu veidi ir šādi:

2 – tehniskās sīkdatnes

Informācijas glabāšanai lietotāja datorā tiek izmantotas daudzas tehnoloģijas, kuras pēc tam vietnes apkopo. Starp tiem vispazīstamākie un izmantotākie ir HTML sīkfaili. Tos izmanto navigācijai un, lai atvieglotu lietotājam piekļuvi vietnei un tās izmantošanu. Tie ir nepieciešami sakaru pārraidei elektroniskajā tīklā, tas ir, piegādātājam, lai sniegtu klienta pieprasīto pakalpojumu.
Sīkdatņu pārvaldības vai deaktivizācijas iestatījumi var atšķirties atkarībā no izmantotā interneta pārlūka. Tomēr lietotājs var pārvaldīt vai pieprasīt vispārēju sīkdatņu deaktivizēšanu vai atcelšanu, mainot sava interneta pārlūka iestatījumus. Šī deaktivizācija var palēnināt vai liegt piekļuvi noteiktām vietnes daļām.
Tehnisko sīkdatņu izmantošana ļauj droši un efektīvi izmantot vietni.
Sīkfaili, kas tiek ievietoti pārlūkprogrammā un nosūtīti atpakaļ, izmantojot Google Analytics vai emuāru autoru statistikas pakalpojumu vai tamlīdzīgi, ir tehniski tikai tad, ja tos tieši izmanto vietnes īpašnieks, lai optimizētu pašu vietni. Īpašnieks var apkopot informāciju apkopotā veidā par lietotāju skaitu un to, kā viņi apmeklē vietni. Saskaņā ar šiem nosacījumiem tie paši noteikumi attiecībā uz informāciju un piekrišanu attiecas arī uz analītikas sīkfailiem.
Runājot par ilgumu, mēs varam atšķirt pagaidu sesijas sīkfailus, kas pārlūkošanas sesijas beigās tiek automātiski izdzēsti un tiek izmantoti, lai identificētu lietotāju un tādējādi izvairītos no pieteikšanās katrā apmeklētajā lapā no pastāvīgajām, kas paliek aktīvas datorā līdz derīguma termiņa beigām vai atcelšanu veic lietotājs.
Sesijas sīkfailus var instalēt, lai kā autentificēts lietotājs varētu piekļūt portāla rezervētajai zonai.
Tie netiek glabāti pastāvīgi, bet tikai sesijas laikā, un tie pazūd, aizverot pārlūkprogrammu. To izmantošana ir stingri ierobežota ar sesijas identifikatoru pārraidi, kas sastāv no servera ģenerētiem nejaušiem skaitļiem, kas nepieciešami, lai nodrošinātu drošu un efektīvu vietnes izpēti.

3 – trešo pušu sīkdatnes

Attiecībā uz izcelsmi mēs nošķiram sīkfailus, kas nosūtīti tieši pārlūkprogrammai no jūsu apmeklētās vietnes, no trešo pušu sīkfailiem, kas nosūtīti uz datoru no citām vietnēm, nevis no tās, kuru apmeklējat.
Pastāvīgie sīkfaili bieži ir trešo pušu sīkfaili.
Lielāko daļu trešo pušu sīkfailu veido izsekošanas sīkfaili, ko izmanto, lai identificētu uzvedību tiešsaistē, izprastu intereses un pēc tam pielāgotu reklāmas priekšlikumus lietotājiem.
Var tikt instalētas trešo pušu analītiskās sīkdatnes. Tie tiek sūtīti no iepriekš minēto trešo pušu domēniem, kas atrodas ārpus vietnes.
Trešo pušu analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai atrastu informāciju par lietotāju uzvedību vietnē swedaproject.eu. Aptauja tiek veikta anonīmi, lai uzraudzītu veiktspēju un uzlabotu vietnes lietojamību. Trešo pušu profilēšanas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izveidotu ar lietotājiem saistītus profilus, lai piedāvātu reklāmas ziņojumus saskaņā ar pašu lietotāju izteiktajām izvēlēm.
Šo sīkdatņu izmantošanu regulē trešo pušu noteiktie noteikumi, tāpēc lietotāji tiek aicināti iepazīties ar konfidencialitātes politiku un norādījumiem, lai pārvaldītu vai atspējotu savās tīmekļa lapās publicētās sīkdatnes.

IV – DATU APSTRĀDE

1 – Datu apstrādes režīms

Tāpat kā jebkuras citas vietnes, arī šī vietne izmanto žurnālfailus, kuros tiek glabāta informācija. Lietotāju apmeklējumu laikā informācija tiek vākta automātiski, un tā varētu būt šāda:
interneta protokola (IP) adrese;
pārlūkprogrammas veids un ierīces parametri, ko izmanto, lai izveidotu savienojumu ar vietni;
interneta pakalpojumu sniedzēja (ISP) nosaukums;
apmeklējuma datums un laiks;
apmeklētāja izcelsmes lapa (novirzīšana) un izeja;
iespējams, klikšķu skaits.
Iepriekš minētā informācija tiek apstrādāta automatizētā veidā un apkopota tikai apkopotā veidā, lai pārbaudītu vietnes pareizu darbību un drošības apsvērumu dēļ. Šāda informācija tiks apstrādāta saskaņā ar īpašnieka likumīgajām interesēm.
Drošības nolūkos (surogātpasta filtri, ugunsmūri, vīrusu noteikšana) automātiski ierakstītie dati, iespējams, var ietvert arī personas datus, piemēram, IP adresi. IP adresi varētu izmantot saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem, lai bloķētu mēģinājumus sabojāt pašu vietni vai citus lietotājus, vai arī jebkādos gadījumos kaitīgas vai noziedzīgas darbības. Šādi dati nekad netiek izmantoti identificēšanai vai lietotāju profilēšanai, bet tikai vietnes un tās lietotāju aizsardzībai, šāda informācija tiks apstrādāta atbilstoši īpašnieka likumīgajām interesēm.
Ja vietne ļauj ievietot komentārus vai ja lietotājs pieprasa īpašus pakalpojumus, tostarp iespēju nosūtīt dzīves aprakstu iespējamām darba attiecībām, vietne automātiski nosaka un reģistrē dažus lietotāja identifikācijas datus, tostarp e-pasta adrese. Šos datus lietotājs brīvprātīgi sniedz, pieprasot pakalpojuma sniegšanu. Ievietojot komentāru vai citu informāciju, lietotājs nepārprotami piekrīt privātuma politikai un jo īpaši piekrīt, ka iekļautais saturs tiek brīvi izplatīts trešajām personām. Saņemtie dati tiks izmantoti tikai pieprasītā pakalpojuma sniegšanai un tikai tik ilgi, cik nepieciešams pakalpojuma sniegšanai.
Informāciju, ko vietnes lietotāji uzskatīs par publiski pieejamu, izmantojot viņiem pieejamos pakalpojumus un rīkus, lietotājs sniedz apzināti un brīvprātīgi. Tādējādi šī vietne ir atbrīvota no jebkādas atbildības par jebkādiem likuma pārkāpumiem. Lietotājam ir jāpārbauda, vai viņam ir atļauja ievadīt trešo personu personas datus vai saturu, ko aizsargā valsts un starptautiskie standarti.

2 – Datu apstrādes mērķis

Dati, ko vietne savāc darbības laikā, tiek izmantoti tikai iepriekš minētajiem mērķiem un tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai veiktu norādītās darbības, un jebkurā gadījumā ne ilgāk kā 2 gadus.
Dati, kas tiek izmantoti drošības nolūkos (bloķēt mēģinājumus sabojāt vietni), tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai sasniegtu iepriekš norādīto mērķi.

3 – Lietotāja sniegtie dati

Kā norādīts iepriekš, neobligāta, nepārprotama un brīvprātīga e-pasta sūtīšana uz norādītajām adresēm šajā tīmekļa vietnē nozīmē turpmāku sūtītāja adreses iegūšanu, kas nepieciešama, lai atbildētu uz pieprasījumiem, kā arī visus citus ziņojumā iekļautos personas datus.
Īpaša kopsavilkuma informācija tiks pakāpeniski ziņota vai parādīta tīmekļa vietnes lapās, kas paredzētas konkrētiem pakalpojumiem pēc pieprasījuma.

4 – Atbalsts pārlūkprogrammas konfigurēšanā

Lietotājs var pārvaldīt sīkfailus arī, izmantojot pārlūkprogrammas iestatījumus. Tomēr, dzēšot sīkfailus no pārlūkprogrammas, var tikt noņemtas vietnes iestatītās preferences.
Lai iegūtu papildinformāciju un atbalstu, varat arī apmeklēt konkrētās izmantotās tīmekļa pārlūkprogrammas palīdzības lapu:
Internet Explorer: https://windows.microsoft.com/en- us/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/en -us/kb/enable-disable-and-cookies-website-preferences
Safari: https://www.apple.com/legal/privacy/it/
Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=lv
Opera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

V. LIETOTĀJA TIESĪBAS

Māksla. 13., c. ES regulas 2016/679 2. pantā ir uzskaitītas lietotāja tiesības.
Tāpēc vietne swedaproject.eu plāno informēt lietotāju par:
ieinteresētās personas tiesības lūgt datu pārzinim piekļuvi personas datiem (ES regulas 15. pants), to atjaunināšanu (Likumdošanas dekrēta 196/2003 7. panta 3. punkta a) apakšpunkts), labošanu (16. pants ES regula), integrācija (Likumdošanas dekrēta 196/2003 7. panta 3. punkta a) apakšpunkts) vai apstrādes ierobežošana, kas uz to attiecas (ES regulas 18. pants), vai likumīgu iemeslu dēļ iebilst to apstrādi (ES regulas 21. pants), papildus tiesībām uz datu pārnesamību (ES regulas 20. pants);
tiesības pieprasīt to anulēšanu (ES regulas 17. pants), pārveidošanu anonīmā formā vai to datu bloķēšanu, kas apstrādāti, pārkāpjot likumu, ieskaitot tos, kas nav jāglabā nolūkiem, kuru dēļ dati tika vākti vai vēlāk apstrādāti (Likumdošanas dekrēta 196/2003 7. panta 3. punkta b) apakšpunkts);
tiesības iegūt apliecinājumu tam, ka datu atjaunināšanas, labošanas, integrācijas, atcelšanas, datu bloķēšanas, pārveidošanas darbības ir vērstas uz to personu uzmanību, arī attiecībā uz to saturu, kurām dati ir darīti zināmi vai izplatīti, izņemot gadījumus, kad šī izpilde izrādās neiespējama vai ietver tādu līdzekļu izmantošanu, kas ir acīmredzami nesamērīgi ar aizsargātajām tiesībām (7. panta 3. punkta c) apakšpunkts) Dekrētā Nr. 196/2003);
Pieprasījumus var nosūtīt datu pārzinim bez formalitātēm vai, alternatīvi, izmantojot paraugu, ko sniedz Garantija personas datu aizsardzībai, vai nosūtot e -pastu uz: swedaproject@gmail.com
Ja ārstēšana balstās uz mākslu. 6. panta 1. punkts, lett. a) – nepārprotama piekrišana lietošanai – vai mākslai. 9, 2. punkts, lett. a)-izteikta piekrišana ģenētisku, biometrisku, ar veselību saistītu datu izmantošanai, atklājot reliģiskus uzskatus, filozofisku vai arodbiedrību piederību, atklājot rasu vai etnisko izcelsmi, politiskos uzskatus-lietotājam ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu, neskarot to attieksmi pret likumību, pamatojoties uz piekrišanu, kas dota pirms atsaukšanas.
Tāpat likuma pārkāpuma gadījumā lietotājam ir tiesības iesniegt sūdzību Personas datu aizsardzības galviniekam kā iestādei, kas ir atbildīga par apstrādes uzraudzību Itālijas valstī.
Lai padziļināti pārbaudītu tiesības, kas jums pienākas, skatiet 15. pantu un ss. 2016/67 ES regulas un Art. Likumdošanas dekrēta 196/2003 7. pants.

VI. DATU PĀRVADĀŠANA UZ ĀRPUS ES VALSTĪM

Šī vietne var kopīgot daļu savākto datu ar pakalpojumiem, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības. Jo īpaši ar Google, Facebook un Microsoft (LinkedIn), izmantojot sociālo spraudņus un Google Analytics pakalpojumu. Pārsūtīšana ir atļauta un stingri reglamentēta saskaņā ar ES Regulas 2016/679 45. panta 1. punktu, kuram nav nepieciešama turpmāka piekrišana. Iepriekš minētie uzņēmumi garantē, ka viņi ievēro privātuma vairogu.
Dati nekad netiks pārsūtīti uz trešām valstīm, kas neatbilst ES regulas 45. panta e) apakšpunktā izklāstītajiem nosacījumiem.

VII. DROŠĪBAS DATI

Šī vietne apstrādā lietotāju datus likumīgā un pareizā veidā, veicot atbilstošus drošības pasākumus, lai novērstu neatļautu piekļuvi datiem, to izpaušanu, pārveidošanu vai neatļautu iznīcināšanu. Apstrāde tiek veikta, izmantojot IT un / vai telemātikas rīkus, ar organizatoriskām metodēm un loģiku, kas ir cieši saistīta ar norādītajiem mērķiem.
Dažos gadījumos kopā ar īpašnieku vairāki darbinieki, kuri ir iesaistīti vietnes organizēšanā (administratīvie, komerciālie, mārketinga, juridiskie, sistēmu administratori) vai ārējie subjekti (kā trešo pušu tehnisko pakalpojumu piegādātāji, kurjeri, mitināšana) pakalpojumu sniedzējiem, IT uzņēmumiem, komunikāciju aģentūrām).

VIII. ŠĀ DOKUMENTA IZMAIŅAS

Šis dokuments, kas publicēts vietnē https://www.swedaproject.eu/lv/privatuma-politika, ir šīs vietnes konfidencialitātes politika.
Tas var tikt mainīts vai atjaunināts. Lietotāji tiek aicināti periodiski apmeklēt šo lapu, lai būtu informēti par jaunākajām likumdošanas ziņām.
Iepriekšējās dokumenta versijas joprojām būs pieejamas šajā lapā.
Dokuments tika atjaunināts 24.09.2021, Lai tas atbilstu attiecīgajiem noteikumiem un jo īpaši saskaņā ar ES Regulu 2016/679.